17 februari: Met één lid "geobsedeerd" door trappen is het niet meer dan logisch dat we voor onze avondexcursie in Utrecht parkeren onder de Croeselaan. Maar omdat dat met twee auto's wat prijzig is zetten we er eentje verderop in de stad en krijgen er als bonus het geel groene pand 'Nieuw Welgelegen' bij. Na ons vervroegde, maar daardoor niet minder gezellige verjaarsetentje bij restaurant De Markt lopen we de binnenstad in om een klein deel van het traject Lumen te lopen en te fotograferen.

29 april: Met z'n drietjes rijden we naar Leiden.

AWD

20 mei: Gevieren reizen we af naar de Amsterdamse Waterleidingduinen om - als vele anderen voor ons - vosjes te fotograferen. Bij aankomst worden we reuze enthousiast van een ree aan de waterkant... de eerste van (heel) velen. Na een kilometer of vijf zien we een "Vossen niet voeren" bordje en het kluitje fotografen met teletoeters doet vermoeden dat we op een juist punt zijn aangekomen. En zowaar we hebben geluk ... in de verte duikt een behoorlijk tam exemplaar op.

17 juni: Dankzij reclame op Instagram ontdekten we kort tevoren dat in het Prehistorisch Dorp (Eindhoven) een speciaal event werd georganiseerd. Op een zeer zonnige zaterdagmiddag hebben wij ons daar uitstekend geamuseerd en de veelal zelf gecreerde outfits bewonderd.

24 juni: Op het dak van winkelcentrum Zuidplein (ter grootte van 6 voetbalvelden) werd in juni een kilometer lang, geel wandelpad gelegd. Langs de route waren kunstwerken en street art van 42 artiesten, die allemaal op Zuid wonen en werken, te bekijken. Wij kochten een kaartje voor een tijdslot en waren heeel blij dat we niet binnen een hafuurtje weer van het dak af moesten... Wat was het verrassend leuk!

9 september: Dankzij een uitzending van "Focus op Gelderland" (een regionale versie van "Het Perfecte Plaatje") bezoeken we op deze héle warme zaterdag de campus van de Universiteit Wageningen. Een gebied met leuke gebouwen en bijzondere kunstwerken.

14 oktober: Gouda gaat vandaag terug naar de Middeleeuwen en wij gaan mee...

25 november: Omdat we deze keer niet gevijven op pad kunnen besluiten we de afgesproken datum te gebruiken voor een thuisopdracht. Leg de herfst vast in sfeer en of kleur.