18 februari: We gaan weer binnen aan de slag. Het maken van een stilleven is de opdracht. Daarnaast gaat het maken van de selfie van Kim vandaag in de herkansing en wordt deze techniek dit keer ook bij het maken van een portretfoto geprobeerd.

18 maart: Ter gelegenheid van ons 15 jarig jubileum (!) boeken we een lang weekeinde in een schitterende watervilla op Tholen. Een langgekoesterde droom komt uit: éindelijk kunnen we dan naar de erg bekende urbex locatie: Doel (nabij Antwerpen)

15 april: Met een kleine delegatie reizen we af naar het in 2015 opgeleverde station van Arnhem. We hadden al verschillende foto's gezien, maar vergapen ons aan de vele fotogenieke plekken die het station rijk is. Het is misschien achteraf maar goed dat we beperkte tijd hebben afgesproken, anders waren we er nu nog...

12 augustus: In aansluiting op onze 10 dagen Natuur-challenge verkennen we het Eiland van Brienenoord. Bij de terugkomdag ontdekken we dat we allemaal foto's hebben gemaakt in 2 categorieën: niet alleen de natuur, maar ook de brug zelf is vastgelegd. Van eenieder daarom twee winnaars.

14 oktober: We liepen nogal achter met onze "terugkomavonden", dus besloten we de voor vandaag geplande excursie dag te gebruiken voor het wegwerken van de achterstanden. Het was echter zulk mooi weer dat we te elfder ure besloten toch óók nog naar buiten te gaan. Fotograferen is natuurlijk veel leuker dan binnen zitten. Op korte afstand bezochten we "Ons Park" op het Noordereiland, met prachtig zicht op de (deels ingepakte) Willemsbrug aan de ene zijde en op de restanten van de Hef aan de andere zijde.

25 november: We wandelen over het tracé van het voormalige Halvezolenlijntje door de Moerputten en over de Moerputtenbrug.