3 februari: Het was alweer een paar jaar geleden dat we ons eerste bezoek brachten aan Huis Sonneveld. Sommigen van ons waren er toen niet bij, sommigen van ons konden niet wachten om een tweede bezoek te brengen. En met reden...

7 april: Sinds lange tijd waren we deze dag compleet. Via familie van een van ons konden we een kijkje nemen in een gerbera kwekerij. Wat een kleurenpracht! En wat ontzettend moeilijk om deze origineel vast te leggen.

26 mei: Op een heerlijke dag met zomerse temperaturen trokken we naar Marken. Op zoek naar het beroemde "Paard" wandelden we over de dijk en op zoek naar Oud Hollandsche taferelen struinden we door deze bijzondere plaats.

1 september: Met een kleine delegatie rijden we naar Brugge in het kader van "het nuttige met het aangename verenigen". De winnende foto is gemaakt door Ingrid.

1 september: Voor de terugweg vanuit Brugge kiezen we een omweg ... de zeer fotogenieke Zeelandbrug is zo dichtbij...

27 oktober: Voordat de Bijlmerbajes volledig gesloopt zal worden is deze te bezichtigen. De winnende foto is gemaakt door Karin. De zachtheid van de kleur in contrast met de hardheid van de gevangenis spreekt de meerderheid van ons het meeste aan.

17 november: Onze wens is om de lichtjes van Pernis vast te leggen, maar daar falen we jammerlijk in... we vinden deze avond geen geschikte plek om onze statieven op te stellen. Aan de Waalhaven en langs de kade in de Esch lukt dat wel.

30 december: Deze avond schepen we in voor een bijzondere vaartocht in het donker langs de moderne, nieuwe terminals van Maasvlakte 2. Dankzij de sprankelende verlichting wordt de Rotterdamse haven ook wel de grootste kerstboom van Nederland genoemd. De winnende foto is gemaakt door Corinne, we vinden de gekozen hoek geweldig gevonden.