9 februari: Met de complete club bezoeken we o.l.v. gids Frank van Urban Guides Het Industriegebouw. We krijgen alle ruimte om foto's te maken, maar krijgen tussendoor ook zeker genoeg aan wetenswaardigheden van hem mee. Apart hoor: zo'n gebouw waar je al jaaaren achteloos aan voorbij gaat blijkt een bijzondere geschiedenis te hebben.

25 mei: Met drie leden én toestemming van de Belgische Spoorwegen gaan we naar het Centraal Station van Antwerpen. Wat een geweldig gebouw! Vooraf denken we vooral architectuurfoto's te gaan maken, maar - zoals te zien - ook straatfotografie is zeer wel mogelijk.

13 juli: We reizen met vier leden af naar Spijkenisse. Een van ons heeft leuke foto's gespot van de Boekenberg (bibliotheek), de Stoep (theater) en een nabij gelegen supermarkt en die gebouwen willen we graag zelf eens van dichtbij bekijken. Na een telefoontje naar de bibliotheek, was de toestemming om binnen te mogen fotograferen snel geregeld. De andere gebouwen fotograferen we uit alle hoeken en gaten vanaf de buitenkant.

27 juli: Alweer met drie leden verzamelen we ons op het parkeerterrein Papendorp. Op dit bedrijventerrein staan vele fotogenieke gebouwen, waaronder parkeergarage De Cope. We reizen per openbaar vervoer in een kwartiertje door naar Utrecht CS, dat net als de directe omgeving na een flinke opknapbeurt ook veel fotogenieke mogelijkheden biedt.

7 september: Met zijn vieren verzamelen wij ons op een wat druilerig startende dag bij de bibliotheek van Almere. Uiteraard hebben we vooraf toestemming gevraagd om te mogen fotograferen. Daarna rijden we door naar het kleurrijke kantoor van de Belastingdienst en het UWV, "La Defense", waar we helaas op hekwerken stuiten, waardoor we slechts de buitenkant hebben kunnen vastleggen.

12 oktober: Met drie leden besluiten we de voortdurende motregen te weerstaan en Schiedam een bezoek te brengen.

23 november: Al jaaaren stond dit excursiedoel op ons verlanglijstje en het teleurstelde niet. Waar we vrijwel allemaal kozen voor de strakke lijnen won dit keer Marleens foto die de menselijke maat in het gebouw aangeeft.