15 februari: Marleen ontdekte voor ons deze bijzondere fotolocatie(s). We startten in de binnenstad waar we op zoek gingen naar geometrische vormen. Daarna reden we door naar "de Twist" een bijzondere brug, die volgens de foto's die we op internet vonden knalrood zou zijn, maar in de praktijk wel een likje verf kon gebruiken. Omdat de twee locaties zo verschillend waren hebben we twee winnaars gekozen: Marleen won met haar foto van de lijnbaan en Monique met haar foto van "de Twist"

11 juli: Op onze eerste corona proof excursie trokken we gevijven op de fiets (netjes afstand houdend) naar een door Marjon ontdekte waterplas in het zakengedeelte van Fascinatio en daarna door naar Brainpark. Op zoek naar weerspiegelingen of wolkenpartijen en liefst een combinatie van beide...

22 augustus: Op een dag met wisselende weerbeelden spreken we met zijn vieren af in Houten. Daar staan sinds 2005 gekleurde houten huizen aan de Rietplas en is een eind verderop zeer recent het nieuwe onderkomen van de Koninklijke Munt gevestigd in een "gouden "gebouw.

31 oktober: Zodra het park van Huis ten Donck opengaat gaan we met z'n vieren naar binnen op zoek naar paddenstoelen. Die zijn er gelukkig in overvloed. Elders in het land hoeven ook Marleen en Karin niet veel moeite doen om paddenstoelen te vinden.

28 november: Deze excursie zoeken vier van ons naar een tegenstelling in het Bergsche Bos.: aan de ene kant de grote grazers, aan de andere kant minimalisme.